ZLATNI DAR OD PRIRODE

Nadalina, krema proizvedena od smilja i njegovog eteričnog ulja služi za negu svih tipova kože i sprečava njeno starenje. Ispitana, 100% prirodna

ZAŠTO NADALINA KREMA?

Proizvodi od smilja
Stimuliše obnovu ćelija kože, bogata je antioksidansima zahvaljujući kojima usporava starenje kože
Revitalizuje kolagen i time utiče na manju vidljivost bora
Hidrira kožu, čini je mekanom, glatkom i svilenkastom, vraća koži mladalački sjaj i blistavost
Regeneriše umornu i oštećenu kožu izazvanu spoljnim i unutrašnjim stresovima
Uklanja fleke i mrlje na koži i ujednačava ten

Porodična tradicija

Mi smo mala porodična manufaktura koja se bavi proizvodnjom kreme od smilja. Tajni recept po kome pravimo naše kreme deo je dugog porodičnog nasleđa, koje se prenosilo s kolena na koleno na obroncima Homoljskih planina. To je mesto gde se veruje u moć prirode, gde su žene nadaleko čuvene po svojoj lepoti, mesto koje odiše tradicijom i mistikom. Vreme u kome danas živimo diktira ubrzan tempo, koji ostavlja posledice na naše zdravlje i lepotu. Naš cilj je da prirodni melem od smilja učinimo dostupnim svima koji žele da zastanu na kratko i prepuste se blagodetima tečnog zlata iz prirode.

100% PRIRODNA

Sastojci
Ulje od smilja, ulje nevena, kamilice, hajdučke trave i semena maline, eterično ulje od smilja, kakao puter, pčelinji vosak. BEZ konzervansa, parabena niti lanolina. 100% prirodno.
melem za lice
Upotreba
Nanosi se dva puta dnevno, tako što se uzme mala količina kreme, razmaže dlanovima i nežno utrlja u kožu. Najbolji efekti se vide posle 2-3 nedelje redovnog korišćenja.
krema za lice
Namena
Štiti i podmlađuje kožu, ublažava bore, vraća koži mladalački sjaj. Uklanja mrlje na licu, ublažava ožiljke. Ispitana u Institutu za javno zdravlje Vojvodine. Posetite prodavnicu.
sertifikana krema

ZADOVOLJNI POTROŠAČI